Architectural form & storytelling

aform is een one stop design office waar Bert Bonduelle, Dempsey Sap en hun creatief team sfeervolle, hedendaagse interieurs creëren en succesvolle verhalen vertellen. Vanuit een multidisciplinaire visie waarbij interieurarchitectuur, meubeldesign, en beeldende vormgeving versmelten tot een uniek en hoogstpersoonlijk woon-, werk- en levenskader.


Zowel in opdracht van private klanten als voor professionele partners. Het spreekt voor zich dat we uw projectontwikkeling of private woning met eenzelfde respect en zorg voor kwaliteit benaderen zowel in beeldende vormgeving als de binnenhuiskunst.

“An empty room is a story waiting to happen. Let’s write it together.”Teamwork makes the dream workBert Bonduelle behaalde een bachelor interieurvormgeving aan Thomas More Mechelen met een vervolgopleiding in meubeldesign en deed ervaring op bij Top Mouton en Minus. Internationale ervaring deed hij op via een praktijkopleiding in Leeds (UK).

Dempsey
Sap studeerde master interieurarchitectuur aan Sint-Lucas Gent en bekwaamde zich via verdere studie en praktijkervaring bij Isabelle Onraet interieurarchitecten ook in andere relevante specialismen zoals beeldende vormgeving, branding en digitale media.

Onze focus is het door u gewenste eindresultaat

Ons cliënteel is zeer divers. Dagelijks werken we zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor bedrijven en bouwpromotoren. Dankzij onze ervaring en pragmatische aanpak kunnen we ons meteen inleven in hun specifieke noden en verlangens.


Particuliere opdrachtgevers


Totaalinrichting van woningen en appartementen, zowel nieuwbouw als renovatie, met nadruk op ontzorgen. Wij weten hoe we de persoonlijke smaak van onze particuliere klanten concrete vorm moeten geven.


Bedrijven en instellingen


Bij bedrijven komt er vaak een extra dimensie bij. Hier hebben we niet louter te maken met een mooie en functionele inrichting. Ook uitstraling, huisstijl en perceptie zijn van belang. Onze designers denken graag mee over logo, lettertypes, kleurtonen…voor een eenduidig imago.


Bouwpromotoren


Bouwpromotoren weten onze betrokkenheid en pragmatische aanpak te appreciëren. Door onze inbreng kunnen zij zich concentreren op de vertrouwde bouwtechnische aspecten en zorgen wij voor de aantrekkelijkheid en leefbaarheid van het project.

U heeft een project of idee?

One stop.

aformdesignoffice

+32 470 52 92 62

design@aform.be

Bert Bonduelle & Dempsey Sap